897 fodboldtrøjer med tryk BVKKas

.

Van Dijk forventes at slutte sig til listen over spillere om kort tid, men han er ikke den eneste, der bliver belønnet med en ny kontrakt, efter at unge Harvey Elliott skrev nye vilkår torsdag.

Det er blevet hævdet, at hans ugeløn vil blive stødt fra £ 120.000 om ugen til £ 150.000 om ugen. Ungarn VM 2022 Landsholdstrøje

Ligesom Mohamed Salah, Roberto Firmino og Sadio Mane er alle blevet belønnet for deres indsats med nye kontrakter, og nu ser det mere og mere sandsynligt ud, at Van Dijk vil blive behandlet den samme.

Han har været forbundet med Manchester United, Manchester City og Paris Saint-Germain, men Liverpool ønsker at komme videre i løbet af hans underskrift.

Australien VM 2022 Landsholdstrøje

Koulibaly, der fyldte 29 i denne måned, har længe været forbundet med et skridt væk fra Napoli, og klubben har indrømmet, at han vil blive solgt, men kun hvis hans pris er opfyldt.

Åbning af et nyt år med stil er hensigten for alle berørte på Anfield, med en første top-flight krone i 30 år nu meget i gang.

På trods af denne nyhed er Liverpool stadig fyldt med angrebstalent, med Divock Origi og Xherdan Shaqiri backup til den dødelige fremadgående trio Mohamed Salah, Sadio Mane og Roberto Firmino.4 years ago

اترك تعليقاً

لن يتم نشر عنوان بريدك الإلكتروني. الحقول الإلزامية مشار إليها بـ *